Billige flybilletter til Reykjavik

Billige flybilletter til Reykjavik

Når du skal finde billige flybilletter til Reykjavik er der flere ting du kan gøre for at forøge dine chancer for at finde en god og billig rejse.

1. Planlæg
For det første er det altid en god idé at købe sine flybilletter i god tid, og det gælder uanset om du vælger at flyve med Wow Air eller Iceland Express. Ved at bestille dine flybilletter i god tid. vil du kunne spare flere tusinde kroner pr. billet, så hvis det er muligt at planlægge i god tid er der potentielt mange penge at spare der.

2. Prioritér
En anden ting du kan overveje når du går på jagt efter billige flybilletter til Reykjavik er hvad du forventer af rejsen. FLyvetiden fra Kastrup Lufthavn til Keflavik Lufthavn er på ca. 3 timer, så spørgsmålet er om man er villig til at gå lidt på kompromis med komfort og service niveau. Hvis du er det, vil vi som udgangspunkt anbefale at rejse med Wow Air.

3. Søg og sammenlign
Tredje punkt på vores liste burde måske i virkeligheden være det første, men det er at du skal benytte dig af internettet til at søge efter din rejse. Flypriser kan være virkelig uoverskuelige at skulle sammenligne, men på en søgemaskine specielt beregnet til flybilletter som f.eks. Momondo.dk får du et helt enkelt og godt overblik.

Sådan finder du billige flybilletter til Reykjavik

Planlæg din forestående rejse i god tid. Nedprioriter komfort og rejsetider. Sammenlign priser på nettet på en hjemmeside som Momondo.dk

Skriv et svar